Deze website maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u? Deze melding verbergen Info

Home > Onze organisatie

Onze organisatie

Het is een tendens dat onze afnemers zich steeds sterker concentreren op hun kernactiviteiten en daarbij de "bedrijfsvreemde" activiteiten bij derden onderbrengen. Deze filosofie en marktbenadering passen uitstekend bij onze werkwijze. Imbema Denso N.V. positioneert zich steeds sterker als totaalleverancier in de markt voor drinkwater, afvalwater, bluswater, gasdistributie, industrie, petrochemie, groothandel, en in de grond-, weg- en waterbouw.

Onze slogan "kwaliteit binnen handbereik" zegt genoeg. Kwaliteit heeft betrekking op de diverse productgroepen waarin wij uitsluitend A-merken voeren. Service en beschikbaarheid staan eveneens hoog in het vaandel.

Voegband aangebracht, klaar voor toplaag asfaltWij adviseren en verkopen hoogwaardige technische producten op het gebied van leidingtechniek en infra door middel van een professionele organisatie met gemotiveerde medewerkers. Een gedegen kennis van de markt en van de technische ontwikkelingen stelt ons in staat om nieuwe producten mede te ontwikkelen die voldoen aan de steeds hoger gestelde eisen. Een deel van ons productenpakket is in samenwerking met onze afnemers en leveranciers tot stand gekomen. Een doelmatige, toepassingsspecifieke oplossing is daarmee gegarandeerd.

inlaatpijpen voor een stegcentraleImbema Denso N.V. levert niet alleen de producten, maar biedt ook projectbegeleiding en demonstraties van onze producten, ook op locatie, in het op de juiste wijze verwerken van de producten. Onze afnemers stellen hoge eisen aan een correcte afhandeling van de inkoopprocedures en de goederenstroom. Een efficiënte voorraadbeheersing en slimme logistiek stellen ons in staat op een snelle, betrouwbare en adequate wijze aan deze eisen te voldoen!